Toelichting op de workshops | Event 13 mei "Ontspan je fit"           

Stiltewandeling | Corinne en Wilma
Wil je stil staan bij jezelf of bij belangrijke vraagstukken in je leven en toch bewegen? Doe een "Stilte-wandeling”
Wandelen in stilte is stilstaan bij wie jij bent, bij de wereld, bij God
Wandelen in stilte zorgt voor een verbinding tussen lichaam en geest
Wandelen in stilte geeft spiritualiteit en creativiteit de kans om tot nieuwe inzichten te komen.


Kookdemonstratie | Anniek Sturm
In deze workshop krijg je informatie over een puur & onbewerkt voedingspatroon zonder geraffineerde suiker, leer je hoe je verantwoord kunt snacken en genieten van verantwoorde taartjes en tussendoortjes. We gaan samen verschillende bijbels geïnspireerde lekkernijen maken en proeven én je krijgt een aantal recepten mee naar huis.


Meditatief tekenen | Helene Wieringa
Creëren op papier met als inspiratie bron het scheppingsverhaal. In deze ontspannende schilderworkshop laat je een kunstwerk ontstaan op mooie muziek. We werken met bijenwas en ecoline. Schilderervaring is niet nodig. 


Handenmassage | Bianca den Daas
Masseren, je kunt het leren! Een liefdevolle, verzorgende aanraking vermindert stress en werkt genezend! Aandacht voor die ander geeft ruimte en brengt vreugde!


Gezond & Weldoen in de praktijk | Rosaline Ratering en Marianne Hak

Bij deze presentatie krijg je meer informatie over het leefstijlplan van Gezond & Weldoen, onze opleidingen en toekomstdromen. 

Het is een Meet & Greet met Rosaline Ratering en Marianne Hak en daarbij is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen. Inclusief tips en kleine persoonlijke gezondheidscheck

We zoeken mensen die opgeleid willen worden tot leefstijlcoach. Ook zijn er vrijwilligers nodig.Vind rust in je ziel | Noortje Gooskens

Praktisch vervolg op de plenaire lezing van Dr. Noortje Gooskens. Je krijgt praktische aanwijzingen uitgewerkt om die rust te gaan vinden.

 

Bewegen wat ’n drama | Carla Vis

In deze dramaworkshop bewegen we op veel verschillende manieren. Van spiegelbeeld naar machine, van slomotion naar versneld spelen. Plezier en samenwerking staan voorop maar we zijn ook volop in beweging!