RosaLife Altijd Zondag Event | 7 mei 2017 

Altijd zondag. Wie wil dat nou niet? Even niet hoeven werken, relaxen, bezinnen, fijn samen zijn met familie of vrienden en lekker eten. Was het maar vaker zondag!

Ook schoonheidsspecialisten hebben wel eens zo’n dagje rust nodig. Kom daarom op zondag 7 mei a.s. naar het RosaLife Altijd Zondag Event in Doorn. Je kunt dan het nuttige met het aangename combineren en genieten van een inspirerend programma over ‘gezond van binnen, mooi van buiten’.

Voor wie?
Speciaal voor drukbezette schoonheidsspecialisten.

Bewuste keuzes
De bijeenkomst begint met een heerlijke, gezonde lunch á la RosaLife.  Daarna zijn er korte, informatieve presentaties over wat je zelf kunt doen om gezonder en gelukkiger door het leven te gaan. De tips zijn in de eerste plaats voor jezelf, maar je kunt ook je klanten in je salon ermee van dienst zijn. En je kunt in een relaxte sfeer vrijblijvend kennismaken met Leefstijlplan RosaLife.  Misschien is de opleiding RosaLifestyle Coach wel iets voor jou.

Door wie?
Rosaline Ratering, de oprichtster van  Leefstijlplan RosaLife, vertelt over haar eigen zoektocht naar geluk, die uiteindelijk resulteerde in een drastische carriéreswitch en de succesvolle presentatie van Leefstijlplan RosaLife voor de beauty branche. “Gezond leven betekent bewuste keuzes maken. Hetzelfde geldt voor geluk. Positieve aandacht voor jezelf en je naaste geven een goed gevoel en kleuren de wereld mooier,” zegt Rosaline.

Hans Waaijers van dermaSUPP Nederland vertelt je wat gezonde voeding- en voedingssupplementen kunnen doen voor je gezondheid en een mooiere huid. Ook laat hij zien hoe je dermaSUPP in je salon kunt inzetten. DermaSUPP helpt je met een eigen website waaraan geen extra kosten verbonden zijn.

Ideale oplaadplek
Liesbeth Paardekooper de schrijfster van De Geluksatlas neemt je mee in haar bevindingen over de relatie geluk en mooie plekken in Nederland. Wat is jouw ideale ‘oplaadplek’? Regelmatig ontspannen is immers een voorwaarde voor een uitgerust ‘altijd zondag gevoel’.

Goed doel
Een deel van de opbrengst van de bijeenkomst gaat naar een goed doel, namelijk het bevrijden van vrouwen uit de prostitutie. "De schoonheid van de vrouw is niet bedoeld om uit te buiten,” zegt Rosaline. “ Dit onderwerp is geen ver van mijn bed show maar ook in Nederland aan de orde. RosaLife steunt daarom het werk van Bright Fame, een stichting die zich inzet voor prostituees op de wallen in Amsterdam. We hopen dat heel veel schoonheidssalons ons hiermee in de toekomst gaan helpen. Samen kunnen we verschil maken.”

Kosten en aanmelden
Kortom, wil je het mooie, goede, nuttige en aangename met elkaar verenigen, meld je dan aan voor RosaLife’s Altijd Zondag Event op zondag 7 mei a.s. De kosten, inclusief een gezonde lunch á la RosaLife en een goody-bag (ter waarde van ruim 100,-- euro)  is 49.50 euro per persoon.

Aanvang: 12.30 uur.
Einde ca. 16.30 uur.

Tijdig reserveren is van belang want het aantal toegangsbewijzen is beperkt.