De Cashflow Gospel Road Show | zaterdag 16 juni 20.00 uur
concert met nummers van Johnny Cash

Laat je meevoeren op de legendarische muziek van wijlen Johnny Cash! En neem je vrienden en familie mee!

Het verhaal van Cashflow3
De band ‘Cashflow3’ (bestaande uit 5 ervaren muzikanten) zet stevige, stoere, spetterende shows neer met bekende en minder bekende hits van Johnny Cash. Nog voor de band officieel bestond waren ze begin 2013 al live op enkele Nederlandse radiostations te beluisteren.


De band is ontstaan uit de gelegenheidsformatie bestaande uit Eric van Zonneveld, Wim Bevelander en Matthijs Goedegebuure die in februari 2013 speelden tijdens de ‘Johnny Cash-kerkdienst’ in Papendrecht.
Dit evenement haalde de landelijke pers en diverse radioprogramma’s. De zaal was te klein en er moesten honderden mensen later terugkomen voor een snel ingelast tweede optreden. De recensies over de optredens waren lovend. De band werd een feit!


Tijdens de Johnny Cash Memorial, op 15 september 2013 in De Willem in Papendrecht, speelde de band voor een uitverkochte theaterzaal. Dit was hun eerste officiële optreden. Het publiek ging helemaal los bij nummers als "Folsom Prison Blues", "I Walk the Line" en "Ring of Fire", maar er ontstonden ook kippevel-momenten bij "Hurt", "Wayfaring Stranger" en "Lead me gently Home".

De band laat zich vooral inspireren door de energie die Cash met zijn muzikanten wist te ontketenen tijdens de legendarische gevangenisoptredens in San Quentin en Folsom Prison. Maar ook door de kwetsbare eenvoud waarmee Rick Rubin Johnny Cash in de laatste jaren van zijn leven opnieuw internationaal op de kaart heeft gezet en jong en oud wist te raken met songs als ‘Hurt’.

The Boys in the Band:
Wim Bevelander guitars en backing vocals
Eric van Zonneveld drums
Matthijs Goedegebuure leadzang en guitars
Oscar Bax lead-gituar
René Verhagen bass


Het Concert | Algemene informatie 16 juni:
Verkoop koffie en thee: vanaf 19.15 uur
Start concert: 20.00 uur
Einde concert: ca 22.00 uur
Verkoop drankjes na afloop

Tickets
Ticketprijs p.p.: € 10,-
Verkoop via de rode button

Alle informatie over Cashflow: www.cashflow3.nl