QS Stilteretraite Bezinning & Focus | 5 dagen | 29 – 2 september 2018

 

Binnenkort volgt meer informatie over prijzen en inhoudelijk programma; wil je daarvan op de hoogte blijven stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Stil staan in de hectiek van alle dag?


Nadenken over de rol van God in je leven?


Ontdekken wat jouw persoonlijke thema wordt voor het komend seizoen en welke leefregels je helpen om dit thema in praktijk te brengen?

Kom dan alleen of samen met partner of vrienden naar dit lange weekend op deze inspirerende plek in het hart van Nederland! Het weekend is geschikt voor mannen en vrouwen.

Komt dit tijdstip je slecht uit, geef je dan vast op voor het verdiepende weekend van 2 – 4 november 2018.

Tijdens deze retraite aan het eind van de zomer krijg je tijd om te verbreden en te verdiepen. Aan het begin van een nieuw seizoen is het goed om stil te staan en te bezinnen op jouw persoonlijke doelen. In deze week ontwikkel je een persoonlijk doel, woord of zin voor het jaar dat komen gaat. Door middel van stille tijd met God, creatieve verwerking en lezingen kom je tot een specifiek thema met leefregels voor de praktijk van je dagelijks leven.

We raden je aan eerst een Basisweekend te volgen of ter voorbereiding van deze retraite het boek 'Koester je hart' van Mirjam van der Vegt te lezen, waarin de drie treden van de stilte worden uitgelegd die je tegen kan komen wanneer je de stilte ingaat.

 

QS: Ontdek jouw Quiet Strength op een Quiet Spot bij Quiet Streams