Huiskamervoorstelling Theater 'Als ik in de hemel kom'3 oktober 2019 

Na grote belangstelling voor eerdere voorstellingen in grote theaters biedt Marco van der Straten nu in onze sfeervolle Huiskamer (ca 80 plaatsen) zijn theatervoorstelling aan. Eerder in grote zalen; nu in intieme besloten setting!

Hoe zit het eigenlijk met leven na de dood? Wat zegt de Bijbel erover en welke verwachting hebben christenen? Marco van der Straten gaat in Als ik in de hemel kom op zoek naar antwoorden op deze vragen. Hij schreef tevens het gelijknamige boek.


De voorstelling verrast, zet je stil en daagt je uit om zelf na te denken over iets waar we allemaal mee te maken krijgen: wat gebeurt er na dit leven? 
Marco sprak speciaal ter voorbereiding met Kinga Bán, prof. dr. Willem Ouweneel, Martine Vonk, ds. Arie van der Veer, David en Martine Onnekink, Johan Wiesenekker en ds. Paul Visser. In het theater vertelt hij verhalen naar aanleiding van deze ontmoetingen, omlijst met livemuziek van twee muzikanten. 

Marco neemt de theaterbezoeker mee op een pelgrimsreis langs mensen die over de hemel en eeuwigheid hebben nagedacht – sommige als theoloog, anderen omdat ze ernstig ziek zijn of een kindje hebben verloren.
Meer over Marco.


De voorstelling:

Datum:      3 oktober 2019

Tijd:           20.00 uur – 22.00 uur (geen pauze)

                  Zaal open vanaf 19.15 uur

Prijs:          € 15,00 p.p. (incl. gratis koffie en thee bij aankomst)

Adres:        Het Brandpunt, Postweg 18, 3941 KA Doorn 


Na afloop verkoop drankjes.


Eerdere reacties:

Het was een prachtige avond! Je raakte op meerdere levels met tekst en zang en interview.

Ik vond het een bijzondere en indrukwekkende avond!

Erg boeiend om je doorleefde verhaal te horen. De mensen in de zaal waren na afloop stil, omdat je boodschap overgekomen is